Home

Daag ons uit

Op zoek naar een verpakkingsoplossing maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen! Wij helpen je met professioneel en helder advies. Met tonnen ervaring in quasi alle sectoren, werken we ons snel in en zorgen we voor een oplossing die goed bij je bestaande productieprocessen of logistieke flow past. Dat doen we door goed te luisteren naar wat jouw specifieke noden zijn.

“Wij helpen je met professioneel en helder advies”

Of je nu op zoek bent naar een lijmpistool of een geavanceerde productielijn met omsnoeringsmachines: op ons kan je rekenen.

wikkelen | omsnoeren | nagelen & nieten | lijmen en tapen

Certis Benelux - Welkom

Totaalaanpak

Van A tot Z

Bij Certis Benelux hebben we kant-en-klare verpakkingsmachines voor eerder kleine toepassingen. Met de regelmaat van de klok werken we echter ook totaalprojecten uit. Daarbij combineren we verschillende toestellen die naadloos geïntegreerd worden in je productielijn of -processen. Steeds volledig op maat van jouw specifieke noden.

CertiStretch Nano Eco folie met 30% PCR, voorrek van 250% en slechts 17 micron

Duurzaam verpakken: onze rol als innovator

Met de juiste machines, het optimale verbruiksmateriaal en proactief onderhoud creëert Certis Benelux voor jou de meest duurzame oplossing voor transportverpakking. Als innovator in de verpakkingssector zoeken we voortdurend naar nieuwe en nog betere manieren om ladingen efficiënt te verpakken met zo weinig mogelijk materiaal. We slaan graag de handen in elkaar met onze leveranciers en klanten om te evolueren naar een circulaire aanpak.

Nieuw in ons aanbod

Houtverbindingen

Zet een veilige en stabiele constructie neer met de beste houtverbindingen van Simpson Strong Tie. Bij het maken van houten meubelstukken, daken, carports, terrasoverkappingen, … is het gebruik van houtverbindingen dan ook essentieel, alsook bij gebruik van i-liggers voor vloeren en wanden in de houtskeletbouw.

Verbindingen voor industriele kapconstructies

Op zoek naar een leuke job?

Wrappah

Wrappah is de totaaloplossing voor het verpakken van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet.

Met Wrappah kiest u voor een zorgeloze, automatische palletwikkeling van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet. Wrappah biedt bedrijven de totaaloplossing voor het duurzaam en efficiënt verpakken van pallets. Zowel de verpakkingsmachine als de installatie ervan, de service, het onderhoud en de krimpfolie zijn inbegrepen in de vaste prijs per gewikkelde pallet.

Met Wrappah laat u het wikkelen van uw paletten over aan experts met 40 jaar ervaring in verpakkingsautomatisering

Twijfels over welke oplossing je écht nodig hebt?


Reken dan op ons.

Waarom klanten ons vertrouwen

Benieuwd naar meer cases?

Laat je inspireren

CertiStretch Nano Eco folie met 30 procent PCR.png
Nieuw in ons gamma: CertiStretch Nano Eco folie met 30% PCR, voorrek van 250% en slechts 17 micron!
Wikkelfolie is een onmisbaar hulpmiddel in de wereld van transport en opslag. Het wordt gebruikt om goederen stevig te omsluiten en te beschermen tegen stof, vocht en schade tijdens het transport. Als één van de…
Alles over Hotmelt door Certis Benelux
Hotmeltlijm: De veelzijdige oplossing voor allerlei toepassingen 
In de wereld van lijmen en kleefstoffen is hotmelt een term die steeds vaker opduikt. Hotmeltlijm, ook wel bekend als smeltlijm, is een krachtige en veelzijdige kleefstof die wordt gebruikt in tal van industrieën en…
De zeven voordelen van een palletwikkelaar
In de wereld van logistiek en distributie is efficiëntie de sleutel tot succes. Bedrijven streven er voortdurend naar om hun processen te stroomlijnen en kosten te verlagen. Een essentieel hulpmiddel is de palletwikkelaar. Hoewel deze…

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Contacteer ons en krijg binnen 1 werkdag een antwoord.

Daag ons uit. Wij zijn er klaar voor.

Neem voorsprong met onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en neem zo voorsprong.

  • de allerlaatste updates in de verpakkingswereld
  • interessante acties
  • innovaties

"*" indicates required fields

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.