Bezoek Certis Benelux op Empack Mechelen

25 en 26 oktober 2023 is het weer zover. Dan strijkt hét mekka van de verpakkingssector neer in de Nekkerhal te Mechelen met de beurs Empack. En het is een verjaardagseditie, want ze blazen 20 kaarsen uit. In deze blog vertellen we waarom jij dit niet mag missen.

• Ontdek de nieuwste trends uit de verpakkingssector
• Ontmoet gelijkgestemde professionals
• Leer bij over nieuwe verpakkingen, verpakkingsmaterialen en -designs
• Laat je inspireren door live demo’s

Uiteraard ontbreekt ook Certis Benelux niet. Dé eyecatcher op onze stand is het Wrappah concept. Ontdek er hoe je geld bespaart én duurzamer werkt, dankzij de Wrappah palletwikkelaar. Met deze all-in-one formule betaal je enkel voor het reëel verbruik. Zo hoef je geen wikkelmachine te kopen, leasen of huren. Perfect dus als je tijdelijke productiepieken wil opvangen.

Daarnaast presenteren we je twee gloednieuwe apparaten voor staalband: de OR-T R19 en OR-T R32. Met deze innovatieve oplossing omsnoer je producten in een vingerknip.

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor professioneel advies over palletwikkelaars, dozensluiters en omsnoeringsapparaten. Dat alles met een hapje en drankje, in een gezellig kader. Welkom op stand C02!

Klik HIER voor je gratis toegangsticket.

Wanneer en waar?

25 en 26 oktober 2023

Nekkerhallen – Mechelen