Empack 2024 te Gorinchem

Empack 2024, de internationale en toonaangevende vakbeurs gericht op de toekomst van de verpakkingsindustrie, opent haar deuren op 9, 10 en 11 april in de Evenementenhal te Gorinchem. Deze driedaagse beurs biedt een uniek platform voor professionals die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen voor hun verpakkingsuitdagingen. Van de voedings- en drankensector tot de groothandel, logistiek, industrie, retail en farmaceutica.

Ook Certis Benelux is aanwezig op Empack 2024. Je kan ons vinden op stand H113, waar wij de geavanceerde Orgapack OR-T serie zullen presenteren. Deze serie, bestaande uit de OR-T 130, OR-T 260, OR-T 450 en OR-T 670 modellen, belichaamt de nieuwste technologische ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. Deze batterij-aangedreven omsnoeringsapparaten, geschikt voor PP- en PET-band, staan garant voor een perfecte balans tussen snelheid, precisie en gebruiksgemak, en zijn daarmee een essentiële aanwinst voor elk verpakkingsproces.

Orgapack OR-T assortiment

Naast de Orgapack OR-T serie, zal Certis Benelux ook de OMS 875 AB demonstreren, een geavanceerde omsnoeringsmachine die bekend staat om haar kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze machine biedt op maat gemaakte oplossingen voor een breed spectrum aan verpakkingsbehoeften, waardoor gebruikers kunnen rekenen op een vlotte en nauwkeurige verpakking.

Verder zal de Tablomatic X palletwikkelaar in de schijnwerpers staan, een innovatieve machine ontworpen voor het automatisch wikkelen van pallets. Deze machine is bekend om haar efficiëntie en betrouwbaarheid in diverse industrieën en beschikt over een geavanceerd besturingssysteem dat zorgt voor nauwkeurige en consistente wikkelresultaten.

Empack 2024 biedt bezoekers de kans om de laatste innovaties en trends in de verpakkingsindustrie te verkennen, netwerken te vormen met branchegenoten en inspiratie op te doen voor toekomstige verpakkingsprojecten. Met een sterke focus op duurzaamheid, technologie en efficiëntie is Empack 2024 de ideale bestemming voor iedereen die betrokken is bij de verpakking van morgen.

Klik HIER voor je gratis toegangsticket.

Wanneer en waar?

9, 10 & 11 april 2024

Deuren:10:00 – 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem