Duurzaam verpakken met Nano Eco wikkelfolie

Je goederen verpakken met aandacht voor het milieu. Kan dat wel? Absoluut! En al zeker met de Nano Eco wikkelfolie, dankzij de samenstelling uit 30 % gerecycleerd materiaal. De folie mag dan wel milieuvriendelijk zijn, ze is even betrouwbaar als traditionele wikkelfolie. Zo combineer je het beste van twee werelden: duurzaamheid met betrouwbaarheid.

 1. Milieuvriendelijk
  Deze wikkelfolie bevat 30 % gerecycleerd materiaal en wordt geproduceerd volgens de principes van de circulaire economie. Het is dan ook volledig recycleerbaar en kan bij het normale plastiekafval.
 2. Verlaagde CO2-uitstoot
  Door het gebruik van gerecycleerd granulaat uit afvalscheiding, komt bij de productie van Nano Eco wikkelfolie 20 % minder CO2 vrij.
 3. Grote voorrek
  Met een voorrekcapaciteit tot wel 300 % doet deze folie niet onder voor andere wikkelfolies. Zo bespaar je aanzienlijk op verpakkingsmateriaal.
 4. Sterke holding force
  Je goederen worden stevig bij elkaar gehouden dankzij de sterke holding force van de Nano Eco wikkelfolie. Dé garantie op een zorgeloos transport dus!
 5. Hoge doorprik- en scheurweerstand
  De folie is bestand tegen een hoge puntbelasting. Ze scheurt zelden op de hoeken van je pallets of wanneer je dozen of goederen uitsteken.
 6. Verschillende diktes
  Nano Eco is beschikbaar in 17, 20 en 23 micron.
Wikkelfolie Nano Eco