Totaalprojecten

Analyse

Met een gedetailleerde analyse brengen we je situatie in beeld.

3D-ontwerp

Met een gedetailleerd 3D-ontwerp krijg je een uitstekend beeld van onze oplossing.

Realisatie

We bouwen het ontwerp uit van A tot Z, op maat van jouw noden.

Service

Met een grondige opleiding geven we je een goede start. Daarna kan je blijven rekenen op ons serviceteam.

Certis beschikt over een gamma van kant-en-klare verpakkingsmachines maar is eveneens specialist in het leveren van maatwerk. In overleg met de klant komen we tot de meest geschikte oplossing op maat.

1. Analyse

We weten graag wat bij jou leeft. Hoe functioneren de procedures en processen? Wat loopt goed en wat niet? Daarom komen we bij je langs zodat we ons perfect kunnen inleven in jouw situatie. In deze fase kom vooral jij aan het woord.

2. 3D-ontwerp

Tijd om aan de slag te gaan! In deze fase wordt jouw project echt concreet met schetsen en een levensecht 3D-ontwerp. Zo kan je je beter voorstellen hoe alles er uit zal zien. Aan de hand van jouw feedback sturen we bij waar nodig.

3. Realisatie van je project

Een totaalproject zou zijn naam niet waardig zijn als het niet gerealiseerd werd. In deze fase komt je project tot leven. Onze eigen specialisten produceren in onze fabriek alle losse onderdelen met high-end technologische processen. Tenslotte komen we ter plaatse bij jou en combineren we onze oplossing naadloos met je bestaande machines.

4. Opleiding & opvolging

Zoals het een totaalproject betaamt, zorgen wij voor de montage en opstart. We zorgen ook voor een grondige opleiding in mensentaal voor je eigen operatoren en onderhoudsmensen. Zo kunnen zij perfect zélf met de machines aan de slag.

Na de oplevering kan je altijd een beroep doen op ons serviceteam. In combinatie met een preventief onderhoudsprogramma zorgen we zo continu voor een optimale werking van je verpakkingsmachines.

Is er toch een probleem, contacteer ons dan even. Vaak kunnen we je telefonisch of via een videocall al goed helpen. Als dat niet lukt, komen onze eigen specialisten bij je langs. Zij zijn goed getraind, flexibel en hebben steevast het nodige materiaal bij. Zo kunnen we je snel weer op weg helpen.

Bekijk hier meer automatisatie projecten

Klanten over onze totaalaanpak

Totaalprojecten Certis Benelux

Hoe kunnen we jou helpen?

Contacteer ons op +32 (0)9 355 02 42 of info@certis.be en krijg binnen 1 werkdag een antwoord.

Daag ons uit. Wij zijn er klaar voor.