Omsnoeren

Doe een beroep op de verbruiksmaterialen van Certis Benelux, want die werken perfect op onze machines en apparaten. Kies uit ons uitgebreid en kwalitatief hoogstaand gamma van verbruiksmateriaal: van kunststofband en staalband over zegels en gespen tot beschermhoeken en koord.

Zo kies je het juiste type band

Bedenk goed waarvoor de omsnoering moet dienen. Wil je gewoon iets sluiten, samenhouden of bundelen? Deze factoren spelen een belangrijke rol bij de keuze van het type band. Vanzelfsprekend zijn de goederen zelf ook bepalend.

Laat je adviseren door onze experts en krijg zo een oplossing op maat.

Veel keuze

Certis Benelux heeft verschillende soorten omsnoeringsband.

PP (polypropyleenband) is geschikt voor lichte pakken, terwijl PET (polyesterband) zich perfect leent voor zwaardere goederen. Hiervoor komt staalband trouwens zeker ook in aanmerking.

Om het helemaal af te maken: kies voor bedrukt omsnoeringsband met je logo of keurmerk. Onze experts vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Naast alle soorten omsnoeringsbanden, kan je bij ons ook zegels, gespen of beschermhoeken verkrijgen.

Zo gaat Certis ecologisch te werk
Het klimaat is een zaak van ons allemaal. Ook van bedrijven. Dat beseffen we bij Certis Benelux maar al te goed, dus leveren we inspanningen om onze ecologische voetafdruk te beperken. Alles begint bij onze…
Groei jij mee met Certis?
Certis Benelux groeit sterk. Om die groei te ondersteunen, zoeken we nog goede en gemotiveerde werknemers. Ben jij uit het juiste hout gesneden? 6 goede redenen om voor ons te werken Veel mogelijkhedenWe houden van…