Bezoek Certis Benelux op de Voka Open Bedrijvendag

Zondag 2 oktober is het weer zover. Dan krijg je bij tientallen bedrijven een verrassende blik achter de schermen, tijdens de Open Bedrijvendag. En deze keer neemt ook Certis Benelux deel. Noteer die datum dus alvast met stip in je agenda, want het wordt de moeite!

Voka Openbedrijvendag

Certis Benelux biedt totaaloplossingen op vlak van bevestigen en verpakken. Geen loze beloftes want op dat vlak zijn we uniek in de sector. Dat maken we waar door onze machines en verbruiksmaterialen perfect op elkaar af te stemmen.

Maar hoe doen we dat dan concreet? Kom dan zeker even langs op de Open Bedrijvendag, want we gooien niet zomaar onze deuren open. Via een interactief parcours krijg je een blik op hoe onze palletwikkelaars en andere machines werken. Zo zie je hoe we duurzaam pallets wikkelen en waarom wikkelen en omsnoeren op de juiste manier zo belangrijk is. Daarnaast tonen we ook de burelen en het magazijn. Voor elk wat wils dus!

Maak er een gezellige dag van met heel het gezin. De kleinsten zullen zich uitleven op het springkasteel, terwijl de grotere kinderen zich zullen vergapen aan alle indrukwekkende machines. Om de innerlijke mens wat te versterken, voorzien we ook een gezellige bar en verschillende eetkraampjes.

De Voka Open Bedrijvendag zal plaats vinden op zondag 2 oktober, van 10 tot 17 uur. Inschrijven is niet nodig, spring dus gerust even binnen. Tot dan!

Locatie:

Certis Benelux nv
Antwerpsesteenweg 859
9041 Gent-Oostakker

Datum:

zondag 2 oktober

Openingstijden:

van 10 tot 17 uur