Onze Missie

Dicht bij onze klanten

Certis Benelux biedt totaaloplossingen op vlak van bevestigen en verpakken. Geen loze beloftes want op dat vlak zijn we uniek in de sector. Dat maken we waar door onze machines en verbruiksmaterialen perfect op elkaar af te stemmen.

Wie met ons samenwerkt, mag zich verwachten aan een persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer en weet je steeds bij wie je terechtkan. Wij staan dicht bij onze klanten, zowel letterlijk als figuurlijk.

Daarom kiezen klanten voor ons

  1. Certis Benelux werkt met vaste en betrouwbare leveranciers
  2. heeft meer dan 40 jaar ervaring
  3. persoonlijk contact met een vaste contactpersoon 
  4. totaaloplossingen
  5. hoge kwaliteit: details maken het verschil
  6. stabiliteit

Eigen technische dienst

Word je geconfronteerd met een storing en kunnen je medewerkers het probleem niet zelf verhelpen? Dan staat onze eigen technische dienst klaar.

Vaak kunnen we je telefonisch of via een videocall al assisteren. Als dat niet lukt, komen onze eigen specialisten bij je langs. Zij zijn goed opgeleid, flexibel en hebben steevast het nodige materiaal bij. Zo helpen we je snel weer verder.

Samen op weg naar circulaire transportverpakking

Duurzaamheid is belangrijk voor Certis Benelux. Als innovator in transportverpakking willen we ook koploper zijn bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen. Daarom lanceren we al 20 jaar telkens nieuwe mogelijkheden voor efficiënte transportverpakking met minder materiaalverbruik. Hoe? Met de juiste combinatie van machines, verbruiksmaterialen en onderhoudsdiensten.

6 goede redenen om voor Certis Benelux te werken

01
Veel mogelijkheden

We houden van mensen die initiatief tonen! Wie een goed idee heeft, mag er mee aan de slag. Hoe leuk is dat niet?

02
Familiale sfeer

We zijn een middelgrote onderneming waar een gemoedelijke sfeer heerst. Iedereen kent elkaar bij de voornaam.

03
Weinig hiërarchie

We kozen bewust voor korte beslissingslijnen. Bij ons geen ingewikkelde hiërarchische structuur. Ook de deur van onze CEO Tom staat voor je open!

04
Groei mee met ons

Certis Benelux groeit hard. We willen dat jij dat ook doet. Dus krijg je uitstekende opleidingsmogelijkheden, zelfs bij de allerbeste specialisten in het buitenland.

05
Stabiliteit

We zijn een gezond en stabiel bedrijf én maken deel uit van de sterke internationale groep Bulteau Systems.

06
Innovatie

Omdat we onze klanten het allerbeste willen bieden, leggen we bij Certis Benelux de lat steeds hoger. Kies voor ons en leer zo bij van de allerbeste experts in deze branche.

Op zoek naar een leuke job?