Oplossingen

Ook al hebben we heel wat jaren op de teller en tonnen ervaring in nagenoeg alle sectoren, één aspect komt telkens terug: elke situatie is anders. En dat is logisch. Jouw bedrijf mag dan wel actief zijn in dezelfde sector als een concullega; toch pak je graag de zaken wat anders aan om zo het verschil te maken.

Daarom komen we gratis en vrijblijvend langs. We willen ons vastbijten in wat jou bezighoudt en zo een perfect inzicht krijgen in jouw noden. Enkel op die manier kunnen we onze rol als verpakkingspartner écht goed vervullen en bieden we jou een oplossing die uniek is voor jouw situatie.

Een greep uit onze oplossingen

Wikkelen

Snel en efficiënt pallets beschermen en stabiliseren

Omsnoeren

Producten bundelen of ergens aan bevestigen

Nagelen en nieten

Voor een snelle en veilige bevestiging of montage

Lijmen en tapen

Makkelijk en nauwkeurig verpakkingen sluiten

Totaalaanpak

Certis Benelux beschikt over een gamma van kant-en-klare verpakkingsmachines maar is eveneens specialist in het leveren van maatwerk. In overleg met de klant komen we tot de meest geschikte oplossing op maat.

De Certis Benelux aanpak voor wikkelen en omsnoeren

Blog

Wikkelen met papier of wikkelfolie
Wikkelen met papier
Bij het transporteren van goederen is de veiligheid en integriteit van de lading van cruciaal belang. Hoewel er verschillende materialen gebruikt kunnen worden om ladingen te beveiligen, is papier niet een van de aanbevolen opties….
Wat is EUMOS 40509?
Wat is EUMOS 40509?
De EUMOS 40509-norm is een belangrijke richtlijn die ontwikkeld is om de veiligheid bij het transporteren van goederen te verbeteren. Deze norm heeft als voornaamste doel ervoor te zorgen dat ladingen op vrachtwagens en andere…
PP-band versus PET-band: Een vergelijking in verpakken en transport
PP-band versus PET-band: Een vergelijking in verpakken en transport 
In de dynamische wereld van verpakking en transport speelt het gebruik van de juiste materialen een cruciale rol. Twee van de meest gebruikte materialen zijn PP-band (polypropyleen) en PET-band (polyethyleentereftalaat). Hoewel ze op het eerste…