Nagelen en nieten

Werk je vaak met hout? Denk aan de constructie van daken, de assemblage van pallets of kisten, … Dan kan je niet zonder een betrouwbaar nagelpistool. In ons gamma vind je voor elke toepassing een geschikt pistool.

Ben je eerder actief in de interieur- of meubelsector? Kies dan voor een professioneel nietapparaat. Als je een efficiënte oplossing zoekt voor het sluiten van kartonnen dozen met zware of kwetsbare inhoud, ga dan voor een dozensluiter met nieten of krammen.

“Elke situatie is anders. Daarom stellen we een oplossing voor, op maat van jouw noden.”

Nagelen en nieten

Nagelen of nieten in verschillende sectoren

Nagelen of nieten wordt toegepast in allerlei sectoren. Eén sector die eruit springt, is hout en bouw. Denk aan nagelen en nieten voor de bevestiging van planken, blokken, balken, plaatmateriaal, karton, parket, terrasplanken, … Er zijn veel toepassingen mogelijk.

Deze sector is echter niet de enige waar nagelen of nieten interessant is. We werken vaak voor industriële bedrijven, de voeding, distributie en logistiek, enzovoort. Wil je ook weten hoe jij geholpen kan worden? Contacteer ons.

Zie je het bos door de bomen niet?

Er spelen veel factoren mee in de keuze voor nagelen of nieten. Geen zorgen. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring in nagenoeg alle sectoren. Eén aspect komt wel altijd terug: elke situatie is anders. Daarom komen onze specialisten vrijblijvend langs. Zo bieden we je een oplossing die uniek is voor jouw situatie.

Concrete toepassingen

  • kartonnen dozen sluiten
  • labels op pallets nieten
  • houten kisten nagelen
  • assemblage van pallets en kistwanden
  • productie van houten tuinschermen

Je ziet: de mogelijkheden zijn uitgebreid.
Contacteer ons voor professioneel advies.

Drie soorten apparaten

Ons gamma is verdeeld in drie soorten apparaten. Nagelpistolen worden vooral ingezet voor de bevestiging of assemblage van pallets, kisten, doodskisten, meubels, tuinhuizen, dakconstructies, … Wil je iets nieten, zoals pakweg meubelen of kastruggen? Kies dan voor één van onze nietapparaten. Voor het efficiënt sluiten van kartonnen dozen met zware of kwetsbare inhoud opteer je best voor een dozensluiter met nieten of krammen.

Meerdere oplossingen combineren?

Dat kan! Soms moet het zelfs om voor een efficiëntere logistieke flow te gaan. In zo’n geval krijg je van ons maatwerk.

Lees hier meer over nagelen en nieten

Jozef Kihlberg Accu dozensluiter
De zes voordelen van Jozef Kihlberg Accu dozensluiter
De Jozef Kihlberg Accu dozensluiter is een innovatieve tool in de wereld van verpakkingen die verschillende voordelen biedt. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen: Efficiëntie en productiviteit Snelle verwerking: De Kihlberg Accu dozensluiter kan…
Certis Service
Certis Onderhoudscontract
Voordelen van het Certis Servicecontract Teken in op het Certis Servicecontract en bespaar tijd, geld én kopzorgen. Jouw verpakkingslijn is cruciaal voor de productiviteit van je business en de doorlooptijd van leveringen. Je houdt je…
Zo gaat Certis Benelux ecologisch te werk
Het klimaat is een zaak van ons allemaal. Ook van bedrijven. Dat beseffen we bij Certis Benelux maar al te goed, dus leveren we inspanningen om onze ecologische voetafdruk te beperken. Alles begint bij onze…

Twijfels over welke oplossing je écht nodig hebt?


Reken dan op ons.