Onze service

Montage en opstart

Onze service stopt niet na de aankoop. Integendeel, daar begint het pas. Onze eigen experts komen bij je ter plaatse en zorgen voor een professionele montage en opstart.

Daarna laten we je niet aan je lot over. We leiden jouw mensen op zodat die perfect zelf met de machines aan de slag kunnen.

Training van jouw mensen

Onze experts hebben niet alleen tonnen ervaring, maar scholen zich ook constant bij. Die kennis delen we graag met jou. Dat doen we met een gedegen scholing van je operatoren en onderhoudsmensen na levering en opstart.

De wereld staat echter niet stil, dus is het belangrijk om up-to-date te blijven. Daarom bieden we ook tussentijdse scholingen on-site of in onze kantoren aan.

Reparaties

Word je geconfronteerd met een storing en kunnen je eigen medewerkers het probleem niet zelf verhelpen? Dan staat ons serviceteam klaar.

Vaak kunnen we je telefonisch of via een videocall al goed helpen. Als dat niet lukt, komen onze eigen specialisten bij je langs. Zij zijn goed getraind, flexibel en hebben steevast het nodige materiaal bij. Zo helpen we je snel weer verder.

Onderhoud op maat

Met preventief onderhoud hou je je machines in optimale conditie. Zo detecteer je vaak in een vroege fase eventuele slijtage of andere problemen én vermijd je herstellingskosten. Wees dus proactief in plaats van reactief!

We nemen graag het onderhoud voor onze rekening. Dan ben je zeker van kwaliteitsvolle checks door onze professionele medewerkers. Je kan kiezen uit verschillende onderhoudscontracten, afhankelijk van het soort machine en de intensiteit van het gebruik.

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je een specifieke technische vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Daag ons uit. Wij zijn er klaar voor.