Wikkelen

Het voornaamste doel van wikkelen is ervoor zorgen dat je producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Hoe we dat aanpakken? Met professionele wikkelmachines wikkelen we een dun laagje folie om een pallet of product. Zo is je lading optimaal beschermd tijdens het transport en de opslag.

“Onze specialisten komen bij je langs. Zo bieden we je een oplossing die uniek is voor jouw situatie.”

Wikkelen in verschillende sectoren

Wikkelen is een oplossing die wordt ingezet in quasi alle sectoren. Dat hoeft niet te verbazen, want het is zowel efficiënt als goedkoop. Met een minimum aan materiaal krijg je een maximale bescherming van je goederen.

Wil je concreet weten hoe je wikkelen kan inzetten voor jouw sector en welke wikkelaar je moet kiezen? Contacteer ons dan even.

Zie je het bos door de bomen niet?

Er spelen veel factoren mee in de keuze voor een wikkeloplossing. Geen zorgen. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring in nagenoeg alle sectoren. Eén aspect komt altijd terug: elke situatie is anders. Daarom komen onze specialisten vrijblijvend langs. Zo bieden we je een oplossing die uniek is voor jouw situatie.

Voordelen

 • Lading beschermen tegen vuil of vocht
 • Producten bundelen
 • Past bij diverse producten
 • Flexibel: neemt de vorm aan van je lading
 • Goedkoop
 • Efficiëntie

Je ziet: de mogelijkheden zijn uitgebreid. Contacteer ons voor professioneel advies.

Vijf soorten wikkelmachines

Certis Benelux heeft drie soorten wikkelmachines, elk met haar specifieke eigenschappen.

 • Half- en volautomatische draaitafelwikkelaars
 • Half- en volautomatische armwikkelaars
 • Ringwikkelmachines
 • Mobiele wikkelaars
 • Horizontale wikkelaars

Om te weten welke machine het meest voor jou geschikt is? Dat hangt af van het type, de afmetingen en het gewicht van jouw producten, de productiecapaciteit, jouw verwachtingen en de bestaande logistieke flow. We komen vrijblijvend langs en geven je advies op maat.

Wrappah

Wrappah is de totaaloplossing voor het verpakken van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet.

Met Wrappah kiest u voor een zorgeloze, automatische palletwikkeling van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet. Wrappah biedt bedrijven de totaaloplossing voor het duurzaam en efficiënt verpakken van pallets. Zowel de verpakkingsmachine als de installatie ervan, de service, het onderhoud en de krimpfolie zijn inbegrepen in de vaste prijs per gewikkelde pallet.

Met Wrappah laat u het wikkelen van uw paletten over aan experts met 40 jaar ervaring in verpakkingsautomatisering

Meerdere machines combineren?

Dat kan! Soms móét het zelfs om voor een efficiëntere logistieke flow te gaan. In zo’n geval krijg je van ons maatwerk.

Lees hier meer over wikkelen

handwikkelfolie
Wat zijn de voor en nadelen van handwikkelfolie?
Manueel wikkelen of handwikkelfolie gebruiken heeft zijn voor- en nadelen. In welke situatie kies je best voor een handwikkelapparaat en wat is het alternatief? Dat ontdek je in deze blog. Voordelen handwikkelfolie Handwikkelfolie, het woord…
Wikkelfolie
Duurzaam verpakken met Nano Eco wikkelfolie
Je goederen verpakken met aandacht voor het milieu. Kan dat wel? Absoluut! En al zeker met de Nano Eco wikkelfolie, dankzij de samenstelling uit 30 % gerecycleerd materiaal. De folie mag dan wel milieuvriendelijk zijn,…
Een draaitafelwikkelaar zonder investering?
Wrappah is de totaaloplossing voor het verpakken van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet. Met Wrappah kiest u voor een zorgeloze, automatische palletwikkeling van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde…

Hoe kunnen we jou helpen?

Elke situatie is anders. Waar kunnen we jou mee helpen?

We komen ter plaatse en werken een oplossing uit die past bij jouw bedrijf.