Een draaitafelwikkelaar zonder investering?

Wrappah is de totaaloplossing voor het verpakken van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet.

Met Wrappah kiest u voor een zorgeloze, automatische palletwikkeling van uw goederen tegen een vaste prijs per gewikkelde pallet. Wrappah biedt bedrijven de totaaloplossing voor het duurzaam en efficiënt verpakken van pallets. Zowel de verpakkingsmachine als de installatie ervan, de service, het onderhoud en de krimpfolie zijn inbegrepen in de vaste prijs per gewikkelde pallet. Met Wrappah laat u het wikkelen van uw paletten over aan experts met 40 jaar ervaring in verpakkingsautomatisering.

Slimmer

Met onze draaitafelwikkelaar krijg je nieuwe verpakkingstechnologie met minder folie tegen een transparante prijs zonder in te boeten aan veiligheid. Ook mogelijk voor beperkte periodes.

Eenvoudiger

Met automatisch folievoorraadbeheer, regelmatig onderhoud, online rapportering en technische bijstand in geval van storing door één van onze eigen techniekers, garanderen wij u de volledige ontzorging van uw verpakkingsprocessen.

Duurzamer

Duurzaam palletwikkelen gaat niet ten koste van het milieu. Wrappah zorgt met zijn nieuwste palletwikkelaar voor een aanzienlijke vermindering van uw verpakkingsafval.

Transparanter

Zonder investeringskosten in machines of folies installeren wij de verpakkingsmachine en voorzien wij een degelijke opleiding van uw operatoren. U betaalt enkel een vaste prijs per effectief verpakte pallet.

Dankzij een vaste prijs per verpakte pallet zonder investeringskost voor een palletomwikkelaar heeft u zicht op uw werkelijke verpakkingskost.

Vraag je gratis demo aan op: www.wrappah.be