Groei jij mee met Certis Benelux?

Certis Benelux groeit sterk. Om die groei te ondersteunen, zoeken we nog goede en gemotiveerde werknemers. Ben jij uit het juiste hout gesneden?

6 goede redenen om voor ons te werken

Bij Certis Benelux zijn er zes uitstekende redenen om ons team te versterken, die samen een unieke werkomgeving vormen.

  • Ruimte voor initiatief: Wij waarderen creativiteit en ondernemerschap. Heb je een innovatief idee? Bij ons krijg je de vrijheid en ondersteuning om dit idee te realiseren. Dit stimuleert niet alleen je persoonlijke groei, maar draagt ook bij aan het succes van onze organisatie.

  • Familiale werkcultuur: Als middelgrote onderneming hechten we veel waarde aan een warme, familiale sfeer. Bij ons ben je geen nummer; iedereen wordt gewaardeerd en gekend bij naam, wat zorgt voor een hechte teamgeest.

  • Platte organisatiestructuur: Onze organisatie kenmerkt zich door korte beslissingslijnen en een minimale hiërarchie. Dit betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot management, inclusief onze CEO Tom, wat zorgt voor een open en transparante communicatie.

  • Persoonlijke en professionele groei: In onze snelgroeiende onderneming krijg je uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We investeren in jouw opleiding, zowel lokaal als internationaal bij topexperts, om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

  • Stabiliteit en zekerheid: Als onderdeel van de internationale Bulteau Systems groep, biedt Certis Benelux een stabiele en veilige werkomgeving. Dit geeft zekerheid en de mogelijkheid om op lange termijn bij te dragen aan onze groei.

  • Innovatieve omgeving: Onze toewijding aan innovatie betekent dat je continu leert en jezelf uitdaagt. Door samen te werken met toonaangevende experts in ons veld, blijf je vooroplopen in de branche en draag je bij aan het leveren van topkwaliteit aan onze klanten.

Kies voor een carrière bij Certis Benelux en maak deel uit van een team waar jouw groei, innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Concreet zoeken we nu:

We houden van mensen die initiatief tonen! Vind je geen vacature die bij je past? Solliciteer dan spontaan.

Certis Benelux is dé specialist in industriële bevestiging en eindverpakking. We bieden een uitgebreid gamma van apparaten, machines en bijbehorende verbruiksmaterialen. Daarnaast adviseren we bedrijven bij het optimaliseren van productieprocessen. Als lid van de internationale Bulteau Systems groep zijn we voornamelijk actief in de Benelux.