Allibert

Allibert biedt kwalitatieve, functionele, esthetische én betaalbare oplossingen voor de inrichting van badkamers. Daarnaast begeleidt het bedrijf je in jouw zoektocht bij de volledige inrichting van je badkamer en toilet.

De uitdaging

  • Door een toename van de activiteiten was Allibert van plan zijn machinepark te vernieuwen. Om dit in goede banen te leiden, zochten ze een geschikte partner en die vonden ze in Certis Benelux. Eén van de grootste uitdagingen was het wikkelen van pallets met verschillende breedtes en hoogtes.

Oplossing

  • Een draaitafelwikkelaar was alvast uitgesloten, want als de pallets te laag zijn, wordt enkel de lading gewikkeld zonder de onderkant van de pallet. Dit is nefast voor de ladingzekerheid. Daarom stelden we een armwikkelaar voor die rond de lading draait. Bovendien installeerden we een verhoogde plaat zodat de pallets hoger staan en ook de onderkant ervan met zekerheid gewikkeld wordt.

Resultaat

  • Sindsdien is het makkelijker werken voor Allibert. Nu kunnen ze duurzaam wikkelen en fors besparen op folie en plastic. Dankzij een modernere machine werken ze efficiënter en sneller. De pallets worden ook stabieler gewikkeld met een gegarandeerde ladingzekerheid als resultaat.