Lijm en tape

Om ervoor te zorgen dat je lijmapparaten optimaal functioneren, is het essentieel om gebruik te maken van verbruiksmaterialen van onberispelijke kwaliteit. Dit is een cruciaal aspect voor het behoud van de efficiëntie en betrouwbaarheid van je apparatuur. Bij Certis Benelux vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige lijmproducten die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van je apparaten. Ons assortiment omvat onder andere lijmstaven, lijmpatronen en granulaatlijm, allemaal vervaardigd volgens de hoogste standaarden om een consistente en betrouwbare lijmervaring te garanderen.

Bovendien bieden we bij Certis Benelux een reeks betrouwbare soorten tape, die naadloos integreren met je dozensluiters. Deze tapes zijn zorgvuldig geselecteerd om een sterke, duurzame hechting te bieden, wat essentieel is voor het veilig en effectief sluiten van dozen in diverse toepassingen. Of je nu te maken hebt met lichte of zware pakketten, onze tapes bieden de noodzakelijke sterkte en flexibiliteit om aan je verpakkingsbehoeften te voldoen. Met onze producten ben je verzekerd van een gestroomlijnde en efficiënte verpakkingslijn, die bijdraagt aan het succes van je bedrijfsactiviteiten.

Tape

De keuze van het juiste type tape is afhankelijk van verschillende cruciale factoren. Zo speelt de aard van de verpakking een belangrijke rol, evenals de robuustheid van het product zelf. Ook de omgevingsomstandigheden, zoals temperatuur (warm of koud) en luchtvochtigheid, waarin de producten worden opgeslagen of vervoerd, zijn van grote invloed. Deze factoren bepalen samen welk type tape het meest geschikt is voor jouw specifieke toepassing.

Om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt, staan onze deskundigen klaar om je te adviseren. Zij beschikken over de nodige expertise om te bepalen welke tape optimaal aansluit bij jouw behoeften. Dit advies is niet alleen gebaseerd op de functionele eisen van de tape, maar houdt ook rekening met de specifieke kenmerken van jouw producten en de condities waaronder ze worden gebruikt. Met onze hulp kies je voor een tape-oplossing die zorgt voor maximale veiligheid en efficiëntie in jouw verpakkingsprocessen.

Lijm

Ook de keuze voor lijm overweeg je best grondig. Denk aan de lijmapparatuur die je gebruikt, maar ook aan de snelheid van je productieproces. Deze bepaalt binnen welke tijd de lijm moeten worden aangebracht en aangedrukt en het eindproduct moeten worden samengehouden.

Hoe wordt het eindproduct opgeslagen of getransporteerd? In een koelkast, diepvries of vochtige ruimte? Of gaat het om een overzees transport? Dat is dan weer belangrijk voor het verwekingspunt van de lijm.

Weet je niet goed welk type lijm je best kiest? Geen zorgen! Contacteer ons voor advies op maat.

Hotmelt

Wij bevelen vooral hotmelt lijmen aan. Laat je overtuigen door de voordelen:

  • directe, snelle en permanente hechting
  • past bij veel verschillende oppervlakken en materialen
  • makkelijk aan te brengen
  • hotmelts zijn thermoplasten: eenmaal afgekoeld, dichten ze zeer snel

Benieuwd naar welke oplossing geschikt is voor jou?

Hotmeltsystemen

Alles over Hotmelt door Certis Benelux
Hotmeltlijm: De veelzijdige oplossing voor allerlei toepassingen 
In de wereld van lijmen en kleefstoffen is hotmelt een term die steeds vaker opduikt. Hotmeltlijm, ook wel bekend als smeltlijm, is een krachtige en veelzijdige kleefstof die wordt gebruikt in tal van industrieën en…
VOKA Openbedrijvendag
Dit was de Voka Open Bedrijvendag
Zondag 2 oktober opende Certis Benelux zijn deuren voor de Voka Open Bedrijvendag. Reeds maanden vooraf werkte een team achter de schermen om alles in goede banen te leiden. Via een interactief parcours kreeg je…
Dozensluiters
Een doos moet tijdens transport, verzending of stockage altijd goed gesloten blijven. Pas dan ben je zeker van een afdoende bescherming van je producten. Kartonnen dozen en verpakkingen in karton sluit je snel en makkelijk…