Staalband en kunststofband

Vertrouw op de verbruiksmaterialen van Certis Benelux voor optimale prestaties met onze machines en apparaten. Ons assortiment is niet alleen uitgebreid, maar ook van hoge kwaliteit, zorgvuldig samengesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Kies uit een breed scala aan opties, waaronder kunststofband en staalband, die beide essentieel zijn voor effectieve en veilige omsnoering. Daarnaast bieden wij een verscheidenheid aan zegels en gespen, ideaal voor het verzekeren van de integriteit van uw verpakkingen.

Ons aanbod bevat ook beschermhoeken, die cruciaal zijn voor het behoud van de hoeken van uw dozen of producten tijdens het transport. Bovendien omvat ons gamma stevig koord, perfect voor het bundelen van lichtere items of het verstevigen van pakketten. Elk van deze producten is ontworpen om naadloos samen te werken met onze apparatuur, waardoor u een soepele en efficiënte verpakkingservaring krijgt. Kiezen voor Certis Benelux betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid in al uw verpakkings- en omsnoeringsbehoeften.

Zo kies je het juiste type band

Bij het kiezen van omsnoeringsmateriaal overweeg je zorgvuldig het doel: is het voor sluiten, samenhouden of bundelen? Het type en de eigenschappen van de goederen beïnvloeden ook je keuze. Staalband is ideaal voor zware of scherpe voorwerpen, terwijl lichtere materialen zoals kunststofbanden geschikt zijn voor minder veeleisende taken. De juiste band zorgt voor veiligheid en efficiëntie in jouw verpakking en transport.

Laat je adviseren door onze experts en krijg zo een oplossing op maat.

kunststofband

Veel keuze

Certis Benelux heeft verschillende soorten omsnoeringsband.

PP (polypropyleenband) is geschikt voor lichte pakken, terwijl PET (polyesterband) zich perfect leent voor zwaardere goederen. Hiervoor komt staalband trouwens zeker ook in aanmerking.

Om het helemaal af te maken: kies voor bedrukt omsnoeringsband met je logo of keurmerk. Onze experts vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Naast alle soorten omsnoeringsbanden, kan je bij ons ook zegels, gespen of beschermhoeken verkrijgen.

Wat is EUMOS 40509?
Wat is EUMOS 40509?
De EUMOS 40509-norm is een belangrijke richtlijn die ontwikkeld is om de veiligheid bij het transporteren van goederen te verbeteren. Deze norm heeft als voornaamste doel ervoor te zorgen dat ladingen op vrachtwagens en andere…
PP-band versus PET-band: Een vergelijking in verpakken en transport
PP-band versus PET-band: Een vergelijking in verpakken en transport 
In de dynamische wereld van verpakking en transport speelt het gebruik van de juiste materialen een cruciale rol. Twee van de meest gebruikte materialen zijn PP-band (polypropyleen) en PET-band (polyethyleentereftalaat). Hoewel ze op het eerste…
Omsnoeren versus wikkelen
Omsnoeren versus wikkelen: de juiste keuze voor jouw transportlading
In de wereld van logistiek en transport is het veilig en efficiënt vervoeren van goederen van essentieel belang. Een cruciale stap in dit proces is het zekeren van de lading. Omsnoeren en wikkelen zijn twee…